Цени на коли под наем

Модел 2-4 дни 5-8 дни 9-15 дни 16-29 дни уикенд месец депозит
Форд Фиеста Форд Фиеста 40.00 € 32.00 € 30.00 € 27.00 € 95.00 € 450.00 € 200.00 €
Фолксваген Поло Фолксваген Поло 40.00 € 32.00 € 30.00 € 27.00 € 95.00 € 0.00 € 200.00 €
Тойота Ярис Автоматик Тойота Ярис Автоматик 42.00 € 35.00 € 33.00 € 30.00 € 105.00 € 0.00 € 200.00 €
Форд Фокус Форд Фокус 42.00 € 37.00 € 35.00 € 33.00 € 105.00 € 0.00 € 200.00 €
Форд Фокус Комби Автоматик Форд Фокус Комби Автоматик 43.00 € 40.00 € 37.00 € 35.00 € 120.00 € 0.00 € 200.00 €
Шкода Рапид Автоматик Шкода Рапид Автоматик 40.00 € 38.00 € 36.00 € 34.00 € 105.00 € 0.00 € 200.00 €
Фолксваген Голф 7 Фолксваген Голф 7 43.00 € 38.00 € 36.00 € 34.00 € 110.00 € 0.00 € 200.00 €
Тойота Аурис Тойота Аурис 43.00 € 38.00 € 36.00 € 34.00 € 110.00 € 0.00 € 200.00 €
Тойота Корола Тойота Корола 45.00 € 42.00 € 40.00 € 36.00 € 120.00 € 0.00 € 200.00 €
Тойота Аурис Автоматик Тойота Аурис Автоматик 43.00 € 40.00 € 37.00 € 35.00 € 115.00 € 0.00 € 200.00 €
Тойота Корола Автоматик Тойота Корола Автоматик 49.00 € 44.00 € 42.00 € 38.00 € 120.00 € 0.00 € 200.00 €
Форд Мондео комби Форд Мондео комби 49.00 € 45.00 € 42.00 € 40.00 € 125.00 € 0.00 € 250.00 €
Форд Мондео Aвтоматик Форд Мондео Aвтоматик 60.00 € 55.00 € 45.00 € 40.00 € 150.00 € 0.00 € 250.00 €
Фолксваген Туран Фолксваген Туран 55.00 € 52.00 € 49.00 € 43.00 € 135.00 € 0.00 € 350.00 €
Форд Мондео МК5 Форд Мондео МК5 65.00 € 60.00 € 50.00 € 45.00 € 180.00 € 0.00 € 250.00 €
Фолксваген Пасат Фолксваген Пасат 70.00 € 65.00 € 60.00 € 55.00 € 200.00 € 0.00 € 300.00 €
Форд Куга Автоматик Форд Куга Автоматик 70.00 € 65.00 € 63.00 € 60.00 € 0.00 € 0.00 € 300.00 €
Волво ХС60 Автоматик Волво ХС60 Автоматик 75.00 € 70.00 € 65.00€ 60.00€ 0.00 0.00 400.00€
Мицубиши Паджеро Автоматик Мицубиши Паджеро Автоматик 80.00 € 75.00 € 70.00 € 62.00 € 200.00 € 0.00 € 500.00 €
Волво ХС90 Автоматик Волво ХС90 Автоматик 80.00 € 75.00 € 70.00 € 62.00 € 200.00 € 0.00 € 500.00 €
Мерцедес Вито Мерцедес Вито 65.00 € 60.00 € 55.00 € 50.00 € 155.00 € 0.00 € 500.00 €
Мерцедес Вито Автоматик Мерцедес Вито Автоматик 80.00 € 70.00 € 65.00 € 60.00 € 200.00 € 0.00 € 500.00 €
Мерцедес Вито Турер Мерцедес Вито Турер 100.00 € 90.00 € 80.00 € 75.00 € 260.00 € 500.00 €
  Модел 2-4 дни 5-8 дни 9-15 дни 16-29 дни уикенд месец депозит
Форд Фиеста Форд Фиеста 30.00 € 25.00 € 23.00 € 20.00 € 70.00 € 400.00 € 200.00 €
Фолксваген Поло Фолксваген Поло 30.00 € 25.00 € 23.00 € 20.00 € 70.00 € 400.00 € 200.00 €
Тойота Ярис Автоматик Тойота Ярис Автоматик 35.00 € 30.00 € 28.00 € 25.00 € 90.00 € 0.00 € 200.00 €
Форд Фокус Форд Фокус 35.00 € 30.00 € 27.00 € 24.00 € 90.00 € 0.00 € 200.00 €
Форд Фокус Комби Автоматик Форд Фокус Комби Автоматик 40.00 € 35.00 € 30.00 € 28.00 € 90.00 € 0.00 € 200.00 €
Шкода Рапид Автоматик Шкода Рапид Автоматик 35.00 € 30.00 € 27.00 € 25.00 € 90.00 € 0.00 € 200.00 €
Фолксваген Голф 7 Фолксваген Голф 7 38.00 € 32.00 € 29.00 € 25.00 € 100.00 € 0.00 € 200.00 €
Тойота Аурис Тойота Аурис 38.00 € 32.00 € 29.00 € 25.00 € 100.00 € 550.00 € 200.00 €
Тойота Корола Тойота Корола 38.00 € 33.00 € 30.00 € 28.00 € 100.00 € 0.00 € 200.00 €
Тойота Аурис Автоматик Тойота Аурис Автоматик 40.00 € 35.00 € 30.00 € 28.00 € 100.00 € 0.00 € 200.00 €
Тойота Корола Автоматик Тойота Корола Автоматик 40.00 € 35.00 € 32.00 € 30.00 € 100.00 € 0.00 € 200.00 €
Форд Мондео комби Форд Мондео комби 45.00 € 35.00 € 32.00 € 30.00 € 105.00 € 0.00 € 250.00 €
Форд Мондео Aвтоматик Форд Мондео Aвтоматик 50.00 € 45.00 € 40.00 € 35.00 € 120.00 € 0.00 € 250.00 €
Фолксваген Туран Фолксваген Туран 50.00 € 45.00 € 42.00 € 38.00 € 120.00 € 0.00 € 350.00 €
Форд Мондео МК5 Форд Мондео МК5 55.00 € 50.00 € 45.00 € 40.00 € 130.00 € 0.00 € 250.00 €
Фолксваген Пасат Фолксваген Пасат 60.00 € 55.00 € 50.00 € 45.00 € 170.00 € 0.00 € 300.00 €
Форд Куга Автоматик Форд Куга Автоматик 70.00 € 60.00 € 55.00 € 50.00 € 0.00 € 0.00 € 300.00 €
Волво ХС60 Автоматик Волво ХС60 Автоматик 75.00 € 70.00 € 65.00€ 60.00€ 0.00 0.00 400.00€
Мицубиши Паджеро Автоматик Мицубиши Паджеро Автоматик 80.00 € 75.00 € 70.00 € 62.00 € 200.00 € 0.00 € 500.00 €
Волво ХС90 Автоматик Волво ХС90 Автоматик 80.00 € 75.00 € 70.00 € 62.00 € 200.00 € 0.00 € 500.00 €
Мерцедес Вито Мерцедес Вито 65.00 € 60.00 € 55.00 € 50.00 € 145.00 € 0.00 € 500.00 €
Мерцедес Вито Автоматик Мерцедес Вито Автоматик 75.00 € 65.00 € 60.00 € 55.00 € 180.00 € 0.00 € 500.00 €
Мерцедес Вито Турер Мерцедес Вито Турер 95.00 € 85.00 € 75.00 € 65.00 € 250.00 € 500.00 €